Microsoft a făcut publică data de lansare a suitei Office 2016 (Software)

Microsoft Office va primi o serie de funcţii noi în versiunea 2016, iar cei interesaţi de acestea ştiu acum când vor putea să le şi folosească. Suita software de productivitate va ajunge în mgazine în toată lumea începând cu data de 22 septembrie pentru utilizatoriilicenţe de obişnuite, în timp ce clienţii pentru licenţe cu volum mare vor putea descărca noile aplicaţii include pe 1 octombrie.

Utilizatorii de Office 365 ProPlus vor primi de asemenea acces la varianta „Current Branch”, cea mai recentă versiune a suitei software, care va fi întotdeauna la zi cu funcţiile noi şi cu actualizările de securitate. Această versiune va fi disponibilă pentru abonaţi tot pe data de 22 septembrie. Alături de „Current Branch” va apărea şi noul model de upgrade „Current Branch for Business”, care va primi actualizări de funcţii cumulative de trei ori pe an, fiind lansate doar actualizările de securitate în acelaşi timp cu alte tipuri de licenţe. Acest lucru oferă destul pentru companii să testeze varianta Current Branch şi să se adapteze la schimbări înainte de actualizarea variantei „for Business”.

Office 2016 este prima versiune a software-ului Microsoft care este considerată o adevărată lansare cross-platform. Acest lucru asigură compatibilitatea între diversele versiuni, precum cea pentru Windows, pentru Mac OS X şi pentru platforme mobile. Aplicaţiile noi vor fi compatibile inclusiv cu noile funcţii oferite de Apple Pencil prezentate la evenimentul de lansare al tabletei iPad Pro, pe toate platformele. Alături de aceste funcţii, Office 2016 oferă posibilitatea de editare a documentelor la comun şi sincronizare avansată cu serviciul cloud OneDrive.

(…)

Cuvinte cheie: microsoft, office 2016, software,

Subiecte asemănătoare:
» Aplicaţiile Lumia din Windows Store rămân fără suport oficial
» Windows 7 şi Windows 8 vor primi funcţiile de ˝spionare„ a utilizatorilor introduse de Windows 10
» Microsoft ar putea lansa noi tablete Surface cu ecran mare
» Primele imagini cu noile smartphone-uri Microsoft Lumia: Cityman şi Talkman
» Nokia 222: un feature phone cu internet

Articol original – Microsoft a făcut publică data de lansare a suitei Office 2016, de pe site-ul go4it.ro


Microsoft a făcut publică data de lansare a suitei Office 2016 (Software)

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

*

© 2019 Monitorizare Presa. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress & Servicii SEO Cosmetice Ladys