Facebook Mentions oferă acum transmisii live pentru toţi utilizatorii verificaţi (Software)

Facebook Mentions este una dintre cele mai exclusiviste aplicaţii de smartphone, fiind disponibilă doar celebrităţilor şi anumitor persoane publice. Oricine are un cont de Facebook verificat poate accesa Mentions, însă chiar şi aşa, anumite funcţii nu erau disponibile pentru toţi utilizatorii. Cea mai recentă variantă a aplicaţiei oferă însă tuturor celor care o pot folosi posibilitatea de a realiza transmisii live direct pe pagina de Facebook.

Această funcţie a debutat de curând şi a fost disponibilă doar actorilor celebri precum Dwayne Johnson (The Rock), atleţilor şi altor persoane foarte cunoscute. Faptul că acum orice utilizator cu un cont verificat poate să transmită semnal video şi audio live, deschide calea către reportaje de la faţa locului unor jurnalişti şi alţi „influenceri” de la diferite evenimente. Acest lucru ar putea aduce noutăţile mai repede şi fără modificări direct în fluxul de ştiri de pe Facebook.

Desigur, această mişcare este un răspuns la popularitatea noilor servicii Meerkat şi Periscope, care par să fie foarte apreciate de diverse celebrităţi din toată lumea. Faptul că materialul difuzat ajunge direct la „fanii” de pe Facebook ar trebui să încurajeze cât mai mulţi utilizatori de Facebook Mentions să beneficieze de această capabilitate. Din păcate, Facebook nu acceptă verificarea conturilor din România, deci probabil că va mai dura ceva vreme până când vom primi transmisii live în limba română pe reţeaua de socializare.

(…)

Cuvinte cheie: facebook mentions, aplicaţie, social media

Subiecte asemănătoare:
» Whatsapp a avut 900 de milioane de utilizatori activi în luna august
» Aplicaţia săptămânii: Yahoo Livetext
» Yahoo Livetext disponibil acum în toată lumea
» Transmisiile live pe Facebook vor fi accesibile unui număr mai mare de utilizatori
» Facebook pregăteşte o aplicaţie pentru ştiri

Articol original – Facebook Mentions oferă acum transmisii live pentru toţi utilizatorii verificaţi, de pe site-ul go4it.ro


Facebook Mentions oferă acum transmisii live pentru toţi utilizatorii verificaţi (Software)

Share This Post

Recent Articles

Leave a Reply

*

© 2019 Monitorizare Presa. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress & Servicii SEO Cosmetice Ladys