Cum alegi tonerul dacă ai tenul sensibil și reactiv?

Nicoleta Ion, Trainer Repêchage România,  îți explică la ce elemente trebuie să fii atentă când alegi tonerul dacă ai tenul sensibil și reactiv. “Loțiunea tonică trebuie să calmeze pielea, nu să determine înroșire sau alte reacții alergice. Acest tip de ten are nevoie de produse atent formulate, pentru a evita iritarea și roșeața. Apelează la ingrediente naturale, cu propietăți calmante și evită formulele pe bază de alcool,” explică specialistul Repêchage.


O altă regulă pe care trebuie să ai în vedere când alegi loțiunea tonică?

“Citește cu atenție lista ingredientelor pentru a evita posibili iritanți și alergeni. Optează pentru produse de îngrijire destinate persoanelor cu tenul hipersensibil și rozacee,” recomandă Nicoleta Ion.


Care sunt cele mai bune ingrediente pentru tenul sensibil?

Acidul lactic, extractul de alge, hamamelis sau apa de trandafiri.

Alege Hydra4 Tonic de la Repêchage dacă ai tenul sensibil și reactiv. Are rol calmant și de reîmprospatare a pielii. Spray-ul contine o infuzie de alge bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Acesteia i se adăuga extractul de frunze de măslin care echilibrează și calmează tenul. Tonicul elimină delicat celule moarte. Formula sa delicată, îmbogățită cu acid lactic, proteine din lapte și hamamelis, previne uscarea pielii și îi conferă un aspect proaspăt, revitalizat și luminos.

Un alt atuu? Poate fi utilizat și de către bărbați după bărbierit pentru calmarea tenului!

Preț recomandat Hydra 4 Tonic pentru ten sensibil/reactiv: RON 97

Cititi articolul original aici: Cum alegi tonerul dacă ai tenul sensibil și reactiv?

Share This Post

Related Articles

© 2019 Monitorizare Presa. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress & Servicii SEO Cosmetice Ladys