Cosmetice

Oriflame Cosmetics aniverseaza in acest an 50 de ani de la infiintare. O celebrare reflectata si in Romania prin campaniile speciale ale firmei suedeze Oriflame. Un catalog cu produse aniversare dar si promotii la implinirea a 50 de ani insotesc aceasta celebrare a cunoscutei firme de cosmetice. Oriflame este prezenta si pe piata de cosmetice din Romania unde s-a impus prin calitatea produselor si mai ales printr-un sistem eficient de reduceri pentru clienti si de bonificatii pentru coordonatori si manageri. La 50 de ani oriflame a lansat si un catalog special dominat de produse speciale, inclusiv pe baza de pulbere de aur, la preturi adaptate la piata cosmeticelor din Romania. Un ruj Oriflame este vandut la fiecare secunda in intreaga lume.

Inscriere Oriflame

La cei 50 de ani Oriflame ofera tuturor clientelor posibilitatea de a cumpara cu reduceri. De acum si clientele Oriflame pot beneficia in urma inscrierii de reduceril cuprinse intre 23% si 40% fata de rpetul produselor din catalog. Pentru inscriere Oriflame dati click pe bannerul de mai jos Dupa inscrierea oriflame nu aveti nicio obligatie. In urma inscrierii Oriflame veti avea un cont activat timp de 1 an perioada in care puteti lansa oricand comenzi din magazinul online. Dupa inscriere Oriflame veti avea acces la comenzi directe timp de 17 campanii.

Oriflame inscriere

Oriflame 50 ani

Pentru a aniversa cei 50 de ani de la infiintare, Oriflame a demarat si o campanie speciala de bun venit dedicata persoanelor care se inscriu in aceasta perioada. Cu un cont activat puteti participa la aceasta campanie de bun venit Oriflame care ofera in etapa a 3-a posibilitatea de a cumpara setul ceas și bijuterii Gratitude Deluxe sau ceasul bărbătesc Gratitude (în funcție de alegerea din primul pas) pentru numai 10 lei, o dată cu următoarea comandă! Puteti comanda doar unul dintre cele doua produse: fie ceasul barbatesc fie ceasul de dama cu setul de bijuterii. Bijuteriile sunt împodobite cu cristale Swarovski și elemete de cristal, sunt 6 piese în total, ceasul si bijuteriile sunt prezentate introo cutie eleganta pentru cadouri. Dimensiunea colierului: 50 x 6 cm. Ceasul bărbătesc are culoare cadran auriu și negru, din oțel inoxidabil şi nichel în cantități ce nu afectează sănătatea, prezentat într-o cutie elegantă.

Este probabil cel mai spectaculos program de bun venit de la Oriflame prin care firma suedeza marcheaza cei 50 de ani de activitate. In Catalogul Oriflame aniversat puteti gasi in editie limitata perle bronzante Giordani Gold cu perle aurii ce contin particule de aur veritabil. Colectia aniversara Oriflame include produse de traditie inobilate cu aur.

Toate clientele Oriflame care isi activeaza contul beneficiaza de acum de avantaje similare cu cele ale reprezentantilor si coordonatorilor. In urma activarii contului puteti cumpara produse Oriflame direct din magazinul online cu reduceri cuprinse intre 23% si 40% functie de valoarea totala a produselor. La inscriere Oriflame sunt coordonatori care va acorda daca intrati la ei in echipa un catalog gratuti si informatiile necesare pentru a face comenzi. Inscriere Oriflame este gratuita si nu va obliga la comenzi. In urma inscrierii Oriflame veti avea insa un cont activ timp de 17 campanii astfel incat puteti lansa oricand o comanda Oriflame in acest termen.

© 2019 Monitorizare Presa. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress & Servicii SEO Cosmetice Ladys